SL Benfica – Everton speltips

SL Benfica – Everton 1 @ 1.92Pinnacle

Benfica vet hur man gör mål. De har verkligen visat det de senaste matcherna. Everton är redan vidare, de spelar för gruppvinst i den här matchen. Benfica måste vinna den här matchen om man vill hänga med. De finns tips på bortaseger men form och motivation är avgörande här.

Odds på Allsvenskan

AB skriver om spel på allsvensk mästare. AIK leder ju med en poäng över IFK Göteborg. Att de vinner ger 1.65 ggr pengarna på Unibet. De båda lagen möts i sista omgången. Om man räknar med att de vinner sina matcher fram till dess så räcker alltså ett oavgjort resultat för AIK. Är 1.65 spelbart då? Möjligt. AIK ska möta Hammarby och Örebro medan IFK Göteborg ska möta Brommapojkarna och Halmstad. Frågan är om det blir något poängtapp där. Svenska Spel har odds på liknande vad. 4.5 på att AIK vinner dubbeln och att AIK och DIF åker ur allsvenskan. Inte det bästa oddset va?

Tips: Se vår bonussida för bonuserbjudanden från spelbolagen.

Taggar: , , , , , , , , ,

1 svar till "SL Benfica – Everton speltips"

Skriv en kommentar