Hammarby till 8,24 och Real Madrid live stream

spelsida visar matchen mellan Sporting Gijon och Real Madrid i sin livestreaming kl 20:00. (Dessutom har de 100 % insättningsbonus upp till 1000 kr)

Tipset går i den här matchen till Real. Gijon saknar två ordinarie försvarare. Real har bra statistik mot Gijon, förra säsongen blev målskillnaden lagen emellan 11-1. Dock har Real Madrid gått lite knackigt på slutet men jag tror inte det påverkar resultatet i den här matchen. Real får tipset med ett +1 asian handicap. Detta spel finns till ett odds med bra värde hos Pinnacle. Under matchen spelar jag på live odds hos spelsida.

Sporting Gijon + 1 – Real Madrid AH (Pengarna tillbaka vid vinst med ett mål för Real) @ 2.09Pinnacle

Onlinevadslagning på sport från Pinnacles Sports oddssättare

För övrigt ser IFK Göteborg riktigt starka ut. 2-0 mot BP med Hysén i spetsen. Kan Hammarby skaka AIK i derbyt på söndag? Pinnacle ger hela 8.24 ggr pengarna på Hammarbyseger. De andra bolagen ligger långt efter. Värdeodds!

Taggar: , , , , , , ,

Skriv en kommentar