Hammarby – AIK surebet

För er som tog oddset 8,24 på Hammarby som fanns igår kan redan innan matchen spela sig till en säker vinst. Eftersom det just nu finns odds på oavgjort till 4,42 och på AIK vinst till 1,55 kan man få en återbetalning till mer än 100 %. Detta kallas i spelvärlden för ett surebet eller arbitrage. Arbitraget uppkommer eftersom spelbolagen gör olika bedömningar av lagens styrkeförhållanden samt att oddsen fluktuerar över tiden. För att hitta bra surebets måste man ha konton hos flera spelbolag. Se till exempel spelbolagens olika deposit bonusar för att skaffa fler konton. Man måste dessutom ha stor likviditet på de olika kontona. Förtjänsten per spel är ofta bara någon procent. Så man måste räkna med att förlora stora summor på ett spelbolag samtidigt som man vinner på ett annat. Oddsen i ovan nämnda exempel ger en vinst på 0,82 %. Mer om arbitrage odds och surebet senare.

Vad finns det då för spel på Hammarby – AIK? AIK är ju skyhöga favoriter och har vunnit fem av fem derbyn i år. Men ett derby är ett derby och Hammarby har ju mycket att spela för. Att Hammarby skulle vinna till oddset 8,24 som fanns igår tycker jag nästan är spelbart. Idag hittar jag HT/FT 1/1 på spelsida. Alltså att Hammarby leder i halvtid samt vinner matchen.

Hammarby – AIK HT/FT 1/1 @ 15,00spelsida

Glöm inte de fotboll livstream matcher som sänds idag!

Taggar: , , , , , ,

Skriv en kommentar