Dagens två bästa spel

Vi spelar två spel till idag. Bra odds i Tyskland på Schalke 04 som på bortaplan möter 1860 München. Två olika världar just nu München med måltorka och svårt att hålla tätt bakåt. Schalke med bra anfall och form. Matcherna brukar vara jämna lagen emellan, men idag tror jag att Schalke kan ta hem det här. 0 – 2? Ladbrokes har bäst odds, så dagens bästa spel blir:

TSV 1860 München v FC Schalke 04 2 @ 1,73Ladbrokes.

Man ska ju inte spela på matcher där lagen inte har motivation. Därför avstår jag Arsenal – Liverpool, eftersom lagen inte har den motivationen som behövs i den här ligacupmatchen. I sverige och Allsvenskan har vi däremot lag med motivation. Helsingborg tar emot Djurgården. Helsingborg spelar för en framskjuten position, Djurgården för en kvalplats. Henrik Larsson gör sin sista match. Helsingborg är ju klara favoriter, DIF’s mittfält är försvagat. Men DIF kommer kriga i den här matchen och fem ggr pengarna går inte att blunda för.

Helsingborgs IF – Djurgårdens IF 2 @ 5,00Eurobet

Hammarby har lite samma läge som DIF. De möter Trelleborg på bortaplan. Dock har de många skador i truppen och odds på 3,3 känns för låga för spel. Dock har Trelleborg inte mycket att spela för.

Nämner det igen, spelsida har en bra live stream kväll ikväll. Se detta inlägg för mer info.

Taggar: , , , , , , , ,

Skriv en kommentar