Unibet Supertoto

Unibet Supertoto är ett spel som liknar Stryktipset. Man tippar ett antal matcher och kan helgardera och halvgardera. I Supertoto finns liksom på Stryktipset möjlighet att spela reducerade system. Vad är då skillnaderna?

Unibet Supertoto vs Stryktipset

Dessa system fungerar så att spelarnas samlade insatser läggs i en pott som betalas tillbaka till de med flest antal rätt. Spelbolagen tar förstås en del av denna kaka som sin förtjänst. Stryktipset ligger på ungefär 47 % återbetalning, vilket gör det väldigt svårt att tjäna pengar på det i långs loppet. Supertoto ligger på en återbetalning på 80 – 90 % vilket är en enorm skillnad.

En annan skillnad är att Supertoto körs flera gånger i veckan med olika sporter och ligor. Stryktipset spelas varje lördag och kan följas i TV med ”pling i rutan” osv. Supertotots matcher går ofta Stryktipset är mer en innarbetad instutition som lever på traditioner, kopplingen till TV och det höga antalet spelare. För där har vi nästa skillnad mellan de två. Unibets Supertoto har inte lika många spelade rader som Stryktipset. Fördelen för Stryktipset här är att skulle du vara ensam med alla rätt får du en större summa pengar, samtidigt är det svårare att vara ensam med alla rätt.

Mitt tips är självklart att Supertoto är att föredra framför Stryktipset om man vill få resultat.

Onsdagens Supertoto

Vi tar nästa Unibet Supertoto som exempel. Matcherna är från VM-kval och vänskapsmatcher 18/11.
1 Danmark – USA
2 Österrike – Spanien
3 Tyskland – Elfensbenskusten
4 Nederländerna – Paraguay
5 Italien – Sverige
6 Bosnien – Portugal (se live stream på Unibet)
7 Slovenien – Ryssland (se live stream på Unibet)
8 Frankrike – Irland

I den här omgången ingår alltså bara åtta matcher i Supertotokupongen. Som du ser så kan du följa två av matcherna streamade live i Unibet TV. Självklart kan du också köra live betting på matcherna i Supertoto.

Unibet erbjuder en 100 % startbonus. Läs också Unibet värdekod, var finns det?

AB spekulerar om Hamréns startelva på onsdag. Tyvärr verkar det bli svårt att se Italien – Sverige på TV eller live stream. DN och SvD rapporterar från det nya landslagets första träning. Av de som förväntas ta en plats i Sveriges startelva kommer Källström och Berg att saknas mot Italien.

Taggar: , , , , , , , , ,

2 svar till "Unibet Supertoto"

Skriv en kommentar