Athletic Bilbao – Barcelona live stream

När det blir lite mörkare ikväll så är det dags att kolla på fotboll. Unibet sänder idag den 21/11 flera bra matcher från Italien, Spanien och England. I La Liga ser vi Atletic Bilbao – Barcelona kl 22 och innan dess Dep. La Coruña – Atlético Madrid kl 18. Samtidigt visas Teneriffa – Sevilla. I Serie A är det live stream av Bologna – Inter kl 18 och Fiorentina – Parma 20.45. Från England visas matchen Ipswich Town – Sheffield Wednesday 18.20.

Dessa matcher visas i Unibets Webbtv gratis för alla med ett Unibetkonto. Du kan alltså välja precis vilken match du vill se. Har du inget konto hos Unibet, missa inte att läsa om bonusar vid öppnande av konto.

Självklart kan du spela på dessa matcher. Speltips kommer snart här. Vinner Barca eller blir det bara X?

Taggar: , , , , , , ,

1 svar till "Athletic Bilbao – Barcelona live stream"

Skriv en kommentar