Davydenko – Söderling, se matchen här

Nikolay Davydenko mot Robin Söderling i ATP slutspelet. Söderling har vunnit med 2-0 i set mot två av världens bästa. Vi som har sett tennismatcherna håller nog med om att det har varit ett övertygande spel från Robins sida. Davydenko vann senast mot Nadal i två raka men förlorade innan dess mot Djokovic och innan dess mot ingen mindre än Robin Söderling i Paris. Robin vann där med 2-1 i set. I förrgår vågade jag inte spela på Söderling dels däför att jag inte ville vara hemmablind och dels för att jag inte kunde förutse hur en match mot Djokovic skulle gå. Nu tror jag att denna match är helt öppen. En varning dock, Robin är redan klar för semifinal så hans motivation kan möjligen vara lite mindre och huvudet lite inställt på semifinal. Skulle han inte vara det skulle jag spela på honom. Därför avstår jag spel igen. Expekt ger dock högst på Söderling just nu, 2,10.

Avstår spel men ser matchen

Inget spel men jag kommer att se matchen. Rafael Nadal – Novak Djokovic samt Davydenko – Söderling streamas imorgon av spelsida i deras webbtv. Live streamen börjar för Söderlings match kl. 21:45.

För er som inte har använt live stream hos spelsida ännu behövs bara att man skapar ett konto hos dem, det finns inga andra krav utan är helt gratis. Vill man spela hos dem erbjuder de nya kunder en insättningsbonus på 100 % upp till 1000 kr. Det innebär alltså att sätter du in 100 kr får du 100 kr extra av dem, sätter du in 1000 kr för du 1000 kr extra.

Det finns en annan (kanske bättre?) anledning att skaffa konto på spelsida. De kommer nämligen att visa El Clásico, Barcelona – Real Madrid, på söndag i sin live stream för alla som är registrerade.


spelsida – se Davydenko – Söderling och Barcelona – Real Madrid, registrera konto här.

Taggar: , , , ,

Skriv en kommentar