Manchester City – Arsenal live stream och spel

Sändning ikväll:
Live stream Manchester City – Arsenal

Carling Cup idag igen. Manchester City tar emot Arsenal, ett Arsenal som kommer skadeskjutet från mötet med Chelsea. Manchester City har spelat väldigt mycket oavhjort på sista tiden. I den här matchen ser det ut som om Man C kommer att matcha ett anfall med Adebayor, Tevez och Robinho. Arsenal däremot har fortfarande vissa skadeproblem och kommer att matcha en del unga spelare. Båda lagen vill vinna den här matchen men Manchester City får spelet.

Manchester City – Arsenal 1 @ 1,97Pinnacle

Aston Villa spelet igår gick in bra. Modo vann dock på övertid.

Beskjutningarna på fotbollsplanerna gäller inte bara hårda skott utan också laserpekare. Men nu också luftvapen. Det var i Aten-derbyt mellan Olympiakos och Panathinaikos i Aten som målvakten Alexandros Tzorvas blev beskjuten med flera skott. Tydligen har varken domaren här eller på Camp Nou antecknat något om det hela. Verkar lite extremt att man ska behöva utstå beskjutning på planen.

Unibet värdekod

AB spelar idag Twente.

Taggar: , , , ,

Skriv en kommentar