Manchester i form, spela och få 50 kr

Överodds, överodds, överodds. Det är det tre första sakerna vi letar efter när vi försöker hitta ett bra spel. Igår tyckte jag att Dundee var ett överodds och spelade men de förlorade inte oväntat mot Rangers. Dock vann ju Aston Villa så dagen gick på plus. Idag har jag hittat ett till bra spel. Manchester City fick Craig Bellamy utvisad senast så han är avstängd. Man har även en del skador och sjukdomar. Men jag tycker inte att det är ett dåligt lag man ställer upp med i kvällens möte på White Hart Lane. Tottenham är hemmalaget som förlorade mot Wolves senast. Formmässigt är Manchester City klart bättre just nu och vinner man ikväll passerar man Tottenham i tabellen. Oddset på Manchester City har höjts till ett klart spelvärde. Vill ni spela på resultatet och tycker om statistik så har Tottenham vunnit med 2-1 över Man C på White Hart Lane de senaste fem gångerna.

Tottenham – Manchester City 2 @ 3,71Pinnacle

Dagens julkalenderlucka hos Bet24:
Lägg en singel för 200 kr eller mer på Tottenham vs. Manchester City (1X2) och ett live spel för 50 kr på Över/Under marknaden på samma match. Du får 50 kr oavsett resultat!
Ta del av erbjudandet här.

Sportbladet tipsar om Le Mans, Expressen om Lyon. Sportbladets experter tog storslam i omröstning. Men det handlar nog mest om exponering än att de är bäst.
Glöm inte bort Barcelona i klubblags-VM. Börjar nu.

Med facit i hand var ju Man U ett riktigt bra spel. Att Wolves ställde över hela laget utom målvakten får ses som extremt och nästan ”olagligt” då man i Premier League ska ställa upp med ett ”starkt lag”. Wolves gav helt enkelt upp matchen i omklädningsrummet för att kunna vila alla spelare inför matcher man har bättre chans på.

Taggar: , , , ,

Skriv en kommentar