Bra helg, svår måndag!

Helgen gick bra och årets första tips har, trots en kanckig början, varit bra. Helgens felsteg var lågoddsaren Villarreal, annars såg det bra ut. Idag har jag kollat och kollat utan att riktigt hitta något spel. Manchester City vinner förmodligen mot Blackburn. Men jag hittar inget bra odds. Vill inte ta ett handicapspel, då det känns som om det lika gärna kan bli en uddamålsvinst. Oavgjort är lite lockande. En annan storfavorit är Elfenbenskusten som möter Burkina Faso. Många storstjärnor men återigen ett lågt odds. Elfensbenskusten vann de två mötena lagen emellan 2009 var av det ena med 5-0. Visst kan det rinna iväg idag igen. Det är iallafall händelserikt i Afrikanska mästerskapen. 4-0 blev 4-4 när Mali hämtade upp Angolas ledning. Även Milan imponerade igår, 3-0 mot Juventus. Även Barcelona hade lekstuga 5-0 utan Zlatan.

Slutsatsen för dagen är att det inte blir något spel idag. ABs tips finns här.

Kolla gärna in de öppningsbonusar som bolagen erbjuder.

Taggar: , , ,

Skriv en kommentar