Dagens bästa spel: Inter och Fullham

Efter den tråkiga helgen var det skönt att gårdagen gick bra. Den kunde gått ännu bättre om Chelsea eller Hull bara fått in ett mål till. Dock är jag nöjd det var trots allt högoddsarna som satt igår med Watford och Venlos säkra vinster. Kul att Notts County kunde vinna med 2-0.

Nå nu till dagen och som vanligt bjuder onsdagar på spelmöjligheter. Jag spelade Inter i helgen, men matchen blev inställd. Idag är det dags för Coppa Italia. Det är första matchen i semifinalen mot Fiorentina. Fiorentina är inte dåliga, men har inte börjar året övertygande. Man är säkert också påverkade av Mutus drogskandal. Inter vill gärna vinna tredubbelt i år och Coppa Italia ser inte ut som en omöjlig uppgift. Visst kommer Inter att bänka vissa spelare, men man har fortfarande toppspelare att ta av. Dessutom gäller detta också för Fiorentina som måste fokusera på ligauppgiften och matchen mot Roma nästa helg. Jag tror att Inter vill skaffa sig ett bra utgångsläge inför returmötet och tar oddset på hemmaseger.

Inter – Fiorentina 1 @ 1,67 på spelsida (40 kr)

1000 kr i öppningsbonus hos spelsida.

Det andra spelet blir ett till hemmaspel. Fullham har haft det riktigt tungt på slutet. Man har förlorat några bortamatcher och senast hemma mot Aston Villa. Nu möter man Portsmouth hemma och har chansen att ta de första Premier Legue-poängen på länge. Zamora är tillbaka och det var han som avgjorde mot Pompey senast. Dessutom har man värvat spelare och det ser ut att kunna bli ett bra lag mot Portsmouth. Portsmouth har inga stora problem vad gäller manskapet, förutom att man inte betalar ut löner och har tvingats sälja Kaboul och Begovic. Portsmouth har trots alla problem visat att man inte ger upp, trots det tror jag verkligen att Fullham kan bärga tre poäng.

Fullham – Portsmouth 1 @ 1,83 på Pinnacle (40 kr)

Generellt bra råd från AB är ”avstå cupen”. Man ska hursomhelst vara extra försiktig. Idag även Europatipset. I övrigt kan Linderoth vara på väg till Elfsborg. Och Grahn är klar för Mjällby.

Taggar: , , , ,

Skriv en kommentar