Se Real Madrid – Lyon gratis och speltips

Här kommer ett speltips inför morgondagens Champions League.

Champions League finalen kommer att spelas på Bernabeu vilket så klart gör att Real vill kämpa för att ta sig dit. Man vände underläge och vann i helgen medan Lyon bara fick oavgjort mot ett lag man bör vinna mot. Däremot har Lyon inte släppt in mål på så länge att fansen nästan inte kommer ihåg hur det känns. Man förlorar inte stort de gånger det har hänt heller så att Real Madrid ska vinna med flera mål kan kännas svårt. Jag tror dock att det är just det laget i Europa som ska göra det just nu. Vinner man med 2-0 eller 3-1 är man vidare. Jag tror att Real Madrid, som gjort 14 mål på tre matcher, bör kunna klara den marginalen.

Real Madrid – Lyon (AH -1.5) 1 @ 2 på Pinnacle (40 kr)

Det kommer hur som helst att bli en rolig fajt. Vill du se den på Viasat gratis? Hämta rabattkod här!


Blir Daniel Larsson skyttekung? Real Madrid – Lyon är med på Europatipset.

Taggar: , , , ,

2 svar till "Se Real Madrid – Lyon gratis och speltips"

Skriv en kommentar