La Liga och Allsvenskan till Påsk

Idag två spel till som satt. Trelig period har det varit nu, vi får hoppas att den fortsätter. Jag vill redan nu lägga in ett spel på Allsvenskan. Mjällby har startat bra och verkar ha ett bra lag både defensivt och offensivt. När Gefle gör resan ner till Blekinge hoppas de bli de första laget att göra mål på Mjällby. Jag tycker att Mjällby har bra odds på seger och tar gärna det redan nu. AH -0,5 och hemmaseger är ju samma som en 1:a men i det här fallet gav det högst odds. Ett annat spel är Ekenberg som målskytt, han har ju redan fått in fyra… 2,40 är kanske spelbart.

Mjällby – Gefle (AH -0,5) 1 @ 1,93 på spelsida (40 kr)

Vi blickar mot La Liga och morgondagen. Madrid mot Barcelona kan betyda El Clasico men också Getafe – Espanyol. Getafe utan Soldado vilket förstås är ett avbräck. Men hemmaplan bör betyda en seger eftersom det också betyder bortaplan för Espanyol. Det är mer förvånande om Espanyol gör mål än om de inte gör det. Getafe visade i helgen att man klarar sig utan Soldado och jag tar gärna hemmaoddset. Återigen är det handicapspelet som ger bäst odds.

Getafe – Espanyol (AH -0,5) 1 @ 1,87 på Pinnacle (40 kr)

Jag väljer också att spela på en högoddsare. Xerez var ute ur La Liga, de var strykgänget. Nu har man tio poäng på de fem senaste matcherna. Nu åker man troligen ut ändå men man har fått upp ångan och har verkligen allt att vinna. Sporting Gijon ligger i mitten och har inte samma motivation. Därför väljer jag att bortse från att Gijon är hemmastarka. Jag skulle även påstå att oavgjort är spelbart.

Sporting Gijon – Xerez 2 @ 5,25 på Pinnacle (40 kr)

Se Getafe – Espanyol och Sporting Gijon – Xerez!

Och Zlatan är skadad.

Taggar: , , ,

2 svar till "La Liga och Allsvenskan till Påsk"

Skriv en kommentar