El Clasico sändning online

El Clasico är namnet på ett anta fotbollsderbyn runt om i världen. Det tveklöst mest kända El Clasico är det mellan Real Madrid och Barcelona i La Liga. De är kanske de två största lihamatcherna som spelas varje år. När nu Real Madrid ligger lika med Barcelona i tabellen är det självklart ännu mer nerv i matchen. Senast på Nou Camp gjorde Zlatan matchens enda mål i den 56:e minuten, vilket betydde Barcelonas tredje raka El Clasico seger. Nu är det Messi som är absolut hetast, just nu ger Unibet 2,10 på att Messi gör mål under matchen. Samma odds står Ronaldo på. El Clasico sänds av Unibet online på lördag. Så passa på att registrera ett konto hos dem för att kunna streama El Clasico helt gratis.

El Clasico: Real Madrid – Barcelona live stream på Unibet.

Senaste nytt
Real hakar på Barcelona
Barcelona tror på Zlatan i El Clasico
Zlatan tränade på egen hand igen
Zlatan hoppas spela el Clásico – trots allt
Strejk hotar stoppa ligan
Henke större än Zlatan

Taggar: , , , ,

1 svar till "El Clasico sändning online"

Skriv en kommentar