Real Madrid – Barcelona speltips

Real Madrid – Barcelona, alla vet förutsättningarna. Vi har läst om Zlatans skada varje dag inför matchen. Real Madrid har efter förlusten mot Bilbao den 16:e januari vunnit alla matcher i ligan. Barcelona har missat någon mer poäng på slutet men på det hela taget är det två lag som vinner. Hur går det då när de möts? Med höstens vinst har Barcelona vunnit tre på raken. Ni kommer kanske ihåg 6-2 vinsten på Santiago Bernabeu förra våren. Det är svårt att säga att ett lag har glänst mer än Real Madrid, men med de senaste två matcherna tycker jag att Barcelona visat toppklass ledda av klassettan Messi. Därför tar jag Barcelonas odds.

Real Madrid – Barcelona 2 @ 2,78 på Pinnacle (40 kr)

Ett annat spel är på Higuain som målskytt. Han är het just nu med mål i de senaste fem ligamatcherna och dessutom har han gjort mål i El Clásico förrut. Det är inget spel jag kommer att lägga, men för er som live bettar kan det vara lättare att hitta högreoddspå honom än på Messi och Ronaldo.

Läs också om hur du kan se matchen gratis!


Se helgens AB spel.

Taggar: , , , ,

2 svar till "Real Madrid – Barcelona speltips"

Skriv en kommentar