Helsingborg – Malmö FF och Inter – Barcelona

Två på förhand svårtippade matcher är dagens höjdpunkter. I Allsvenskan det hetaste mötet hittills mellan Helsingborg och Malmö FF och i Champions League tar Inter emot Barcelona med Zlatan på plan. Se Inter – Barcelona gratis på Viasat On Demand med rabattkod, läs mer här.

Speltips: Helsingborg – Malmö FF (Allsvenskan)

Helsingborg och Malmö har visat att det är Skåne som är Sveriges fotbollslandskap i år. Inga förluster och Malmö har en mer oavgjord. När det gäller skador får den allvarligaste sägas vara Malmös mittback Sudic. Samtidigt är Malmö farliga framåt med tre gjorda mål i alla segematcher. Malmö har dock släppt in en del mål så vi får räkna med att Helsingborgs kompetenta anfall kommer att göra mål. Jag spelar hellre ett överspel än på något av lagen.

Helsingborg – Malmö FF över 2,5 mål @ 2,01 på Pinnacle (40 kr)

Speltips: Inter – Barcelona (Champions League)

Den andra stora matchen är den mellan Inter och Barcelona. Barcelona som åkt buss till Milano för att spela semifinal i Champions League. Iniesta är skadad i Barcelona men mot sina gamla lagkamrater förväntas Zlatan spela från start. Barcelona kommer att vilja ha med sig ett bortamål men kommer att vara nöjda med oavgjort. Inter vill förmodligen hålla ett tajt spel och hoppas få med sig 1-0 till Nou Camp. Oavgjort spelade de i gruppspelet och jag tycker att det är ett troligt resultat även ikväll.

Inter – Barcelona X @ 3,36 på Pinnacle (40 kr)

Fotbollstips AB.

Taggar: , , , ,

Skriv en kommentar