Allsvensk onsdag

Kvällens fyra matcher är alla intressanta på sitt sätt. Mest spännande blir det i toppmötet mellan Elfsborg och Malmö. Ska Elfsborg lyckas vinna på hemmaplan. Jag tror ju det, Malmös skadebekymmer är större och Elfsborg måste börja få utdelning på sitt fina spel.

Häcken – Gefle är lite av formtapparnas duell. Gefle kämpade bra mot sina skadebekymmer men har nu inte orkat längre och åkt på en del förluster. Jag tror att Häcken har en mycket bra chans att ta tre efterlängtade poäng. Närmast spel är Pinnacles odds på hemmaseger med handicap -0.5,-1. Oddset är 1,99.

Åtvidaberg har helt plötsligt vaknat till litegrann och börjat göra mål. ”BP bäst i Stockholm” är värt att upprepa för man får inte göra det så ofta. Jag tycker faktiskt att BPs odds är ok men Åtvidaberg hemma idag spelar jag inte emot.

Speltips: Kalmar – Halmstad (Allsvenskan)

Kalmar – Halmstad är sist ut. Hemma har Kalmar faktiskt bara orkat med en vinst. Halmstad väger upp det med sin usla bortastatistik. Att Halmstad saknar Zvirgzdauskas är förstås något att ta med i beräkningarna. Kalmar vinner detta. 1,85 på Pinnacle är bra och vi spelar det.

Kalmar – Halmstad 1 @ 1,85 på Pinnacle (40 kr)

Så här tror AB. Men vinner verkligen Elfsborg?

Taggar: , , ,

Skriv en kommentar