Allsvenska speltips

Gårdagen slutade med oavgjort för Elfsborg, där segern låg nära till hands. Kalmar vann hemma efter en väntad matchbild där HBK gick in för 0-0. Roligast igår var Åtvidaberg, Allsvenskans effektivaste lag? Fyra mål igår och tre vinster och en oavgjord på de fyra senaste. Idag möts två lag som olikt Åtvidaberg inte har hittat formen. IFK Göteborg mot AIK.

Speltips: Helsingborgs IF – Örebro SK (Allsvenskan)

Men vi börjar med toppmötet mellan Helsingborg och Örebro. Helsingborgs försvar är av Allsvensks toppklass. Två insläppta mål på 10 matcher är grymt bra. Men målskyttet skulle kunna vara bättre. Man har, liksom Örebro gjort 13 mål men målformen har varit sviktande medan Örebro har kommi igång på slutet. Örebro är laget utan oavjorda. Jag chansar på en två till högt odds. Örebro har ett anfall som helt klart har kapaciteten att göra mål på Helsingborg och det är inte säkert att HIF gör mål idag.

Helsingborgs IF – Örebro SK 2 @ 5,01 på Pinnacle (40 kr)

Speltips: IFK Göteborg – AIK (Allsvenskan)

AIK är ett krislag, Göteborg bara snäppet bättre. en IFK Göteborg har ändå visat att man kan glänsa. Man vann med 5-1 mot Elfsborg och skulle ha vunnit senast om inte målet blivit bortdömt. AIK förlorade derbyt mot DIF med 2-1. Man skyller mycket på Maanoja men resten av laget är inte bättre så man inte gör mål heller. Maanoja står idag också då man inte har friska alternativ. Jag tycker att hemmaoddset är bra nog med de förutsättningar vi har.


IFK Göteborg – AIK 1 @ 1,97 på Pinnacle (40 kr)

Ligorna närmar sig ju slutet ute i Europa igår var det Marseille som vann franska ligan. Dagens spel hos AB. AIK är i desperat behov av målvakt?

Taggar: , , , ,

Skriv en kommentar