Sevilla – Barcelona eller Real Madrid ikväll?

Idag riktar vi in oss på Spanien och slutspurten av La Liga. Framförallt två viktiga matcher idag om man ser till toppstriden. Alla matcher i La Liga spelas idag klockan åtta. Vill du se dessa matcher online gör du det gratis på Unibet och spelsida. Läs mer på Sevilla – Barcelona stream och Real Madrid Athletic Bilbao stream.

Speltips: Sevilla – Barcelona (La Liga)

Om vi börjar med Sevilla – Barcelona så kan vi enligt statistiken förvänta oss en målrik match, båda lagen har formligen öst in mål på slutet. Dessutom är Sevilla försvar fortsatt skadedrabbat. Barcelona klarar ju ganska bra när spelare är borta. Men självklart är det kännbart när en spelare som Xavi inte är helt bra. Han förväntas dock spela ändå däremot är Pique tveksam efter att ha missat träningen på fredagen. Vi vet förutsättningarna med två omgångar kvar. Barcelona har ligan i egna händer men är piskade att vinna idag. Överspelet på mer än 2,5 mål ger bara 1,45 men kan ändå vara ok. Jag tror att Barcelona kommer att kunna utnyttja Sevillas försvarsproblem några gånger för mycket och spelar Barcelona idag.

Sevilla – Barcelona (AH +1,5) @ 2,36 på Pinnacle (40 kr)

Speltips: Real Madrid – Athletic Bilbao (La Liga)

För Real Madrid ser det på pappret lättare ut. På hemmaplan tar man emot Athletic Bilbao som till skillnad från Sevilla har haft svårt att göra mål. Man fick oavgjort mot Malaga senast men behöver en vinst för att få spela i Europa League nästa år. Real Madrid fortsätter att göra mål och det i kombination med Bilbaos måltorka tror jag bäddar för en säker hemmaseger ikväll. Inga stora skadebekymmer för någon av lagen.

Real Madrid – Athletic Bilbao (AH -2,5) @ 2,38 på Pinnacle (40 kr)

Gary Sundgren tippar både Barcelona och Real Madrid idag. AB speltips. Zlatan rycktas vara på väg till Juventus. I hockey-VM blev det ju publikrekord i premiären. I Allsvenskan får Göteborg ännu ett bakslag då Hysén är borta hela våren.

Taggar: , , , ,

Skriv en kommentar