Allsvenskan: Två bra speltips

Allsvenskan är igång på allvar vilket är kul. AIK vann för första gången och Elfsborg har fortsatt svårt att få resultaten med sig.

Speltips Gefle – Helsingborg (Allsvenskan)

Gefles fans har inte haft det så kul hemma på konstgräset. Bara seger mot AIK än så länge och idag är det Helsingborg som står för motståndet. Gefle kommer från en seger mot Häcken men har annars haft det lite tungt, delvis beroende på deras skadeproblem. Helsingborg gör det de ska i toppen. Deras försvarsspel är fortsatt mycket bra. Visst kan Gefle överraska men att man får mer än dubbla pengarna på HIF får anses som mycket bra. Förmodligen en målsnål tillställning men underoddset lockar inte. För den som vill testa resultatspel då finns 0-1 till 8 ggr pengarna och 1-2 till 9,75.

Gefle – Helsingborg 2 @ 2,09 på Pinnacle (40 kr)

Speltips GAIS – IFK Göteborg (Allsvenskan)

I den här matchen har IFK Göteborg blivit stora favoriter, varför? För att man slagit ett lag som ligger näst sist i Allsvenskan med 4-0? Jag gör inte mer motivering än så GAIS testas till fina 3,85.

GAIS – IFK Göteborg 1 @ 3,85 på Pinnacle (40 kr)

Den tredje matchen idag är Brommapojkarna – Kalmar FF. Live stream på hockey VM, för er som pausar från fotbollen, är ju gratis på TV6 den här gången. Dagens spel hos AB. Anders Svensson slutar på grund av dåliga fotbollsplaner.

Taggar: , , , ,

1 svar till "Allsvenskan: Två bra speltips"

Skriv en kommentar