Bayern München – Inter Champions League final

Champions League finalen, nu är den här. Bayern München mot Inter kommer att göra upp om trofén på Santiago Bernabeu i Madrid. Inter som varit klara ledare i Italien i ett antal säsonger vill gärna visa vad de kan i Europa och Champions League. Mourinho har ju redan visat sin kapacitet genom att vinna med Porto 2004. Och nog får man säga att Inter visat vad det kan redan då de slagit ut Chelsea och Barcelona på vägen.

Streama Champions League gratis:
Bet24 delar ut rabattkoder till ViasatOnDemand för Champions League

Champions League betyder trippel

Både Inter och Bayern München har ju gått bra i Italien respektive Tyskland och vunnit både ligan och den inhemska cupen. Van Gaals Bayern München må ha haft en lite knackig början på både ligan och Champions League men så här i slutet så står de ändå här med möjlighet att vinna allt. Så de som vi får se vinna Champions League finalen på lördag kommer att kunna se tillbaka på en lyckad säsong.

Speltips Bayern München – Inter (Champions League)

Vilka kommer då att vinna finalen i CL, Bayern München eller Inter? Då Inter visat mest genom hela Champions League spelet med vinster mot Barcelona och Chelsea så tror jag på dem. Bayern München har ju sviktat vid ett antal tillfällen bl.a. genom att förlora två matcher mot Bordeaux och det är egentligen bara på håret att de har gått hela vägen hit. Inter är ju favorit hos spelbolagen men jag tycker ändå att det finns värde i spel på dem. Båda lagen har ganska fullständiga lag förutom att Bayern München saknar Ribery.

Bayern München – Inter 2 @ 2,32 på Pinnacle (40 kr)

I helgen är det också dags för Stryktipset och fler rykten och odds på Zlatans övergångar. Samt även Sverige – Tjeckien i semifinal i ishockey VM.

Taggar: , , ,

Skriv en kommentar