Unibet insättningsbonus och specialspel till oddset 408

Att spela på kombinationer av marknader som berör varandra är inte tillåtet. Det går såklart ju till exempel inte att spela på 1X2 och asian handicap på samma match i en dubbel. Men för vissa marknader är det lite mer tveksamt om de berör varandra. Ett exempel är vinnare av skytteligan i VM i kombination med vinnare av VM. Självklart har en spelare i ett lag som går till final större chans att vinna skytteligan och guldskon. Vissa spelbolag tillåter inte spel på denna kombination. Men ett bolag som gör det är Bet24. Man kan då få några väldigt intressanta spel.

Vad sägs om dessa:
Van Persie och Holland 100
Torres och Spanien 64,4
Higuian och Argentina 105
Gilardino och Italien 408

Lägg fem-tio sådana här för en tjuga styck och du har ett spännande VM framför dig!

Glöm inte bort första dagens VM tips på Sydafrika.

Unibet insättningsbonus 120%!

Till VM har Unibet valt att höja både beloppet och precentsatsen på sin insättningsbonus till hela 120 % och 1200 kr. Har du inte konto hos Unibet så finns det helt enkelt inte något bättre tillfälle att registrera dig.

Specialbonusen hos Unibet får du här.

Följ gärna med på de VM tävlingar och VM tips som finns under fotbolls-VM. Inför och under fotbolls VM förekommer det en mängd specialspel och odds på ovanliga saker. Det snackas mycket om förbundskaptener och en av dem det pratas mest om ör Svennis. Mexikos nya förbundskapten har inte gott att säga om sin företrädare. Även lagen har problem. Frankrike spelar ju mot Uruguay imorgon. Frågan är hur det är med lagkänslan hos de gamla VM-mästarna. Vilka vinner VM i år? Spanien är favorit hos de flesta inklusive Glenn Strömberg. England däremot är lite mer av en outsider enligt spelbolagen. Men för världsekonomin är det bäst om Tyskland vinner VM. Och slutligen är det Premier League som har levererat flest spelare till fotbolls-VM 2010 i Sydafrika.

Taggar: , , , ,

Skriv en kommentar