Danmark vinner mot uddlöst Kamerun

Var med och tippa VM varje dag på Bet24s VM-quiz.

Var det förvånande att England inte vann igår? Ja och nej. England borde så klart ha vunnit men det verkar vara en rådande trend att favoriter sviker. Vad man har sett med bl.a. Schweiz och Algeriet är att det verkar kunna försvara sig ganska lätt. Spelmässigt har det varit ett riktigt svårt VM och spelbolagen jublar varje gång lag som England och Spanien misslyckas att vinna. Idag kommer jag fortsätta testa att spela oavgjort.

Ghana möter Australien. Ska Ghana lyckas rycka och oväntat leda gruppen efter två spelade matcher? Eller kommer Australien vinna över ett lag som vann över ett lag som vann över ett lag som vann över dem med 4-0.Australien får klara sig utan viktige Cahill vilket förstås är ett avbräck. Ghana är bättre än Australien och frågan är om Australiens försvarsspel kommer kunna hålla lika bra som vi sett andra försvar hålla. Men jag väljer som sagt att tro på oavgjort.

Ghana – Australien X @ 3,40 på Ladbrokes (40 kr)

Holland – Japan möts i den första matchen, i den sista möts Danmark och Kamerun i samma grupp. Båda lagen förlorade sina första matcher men det var Danmark som imponerade mest. Jag tycker att oddset för Danmark är ok idag. Det oavgjorda ligger såklart nära till hands också men oddset känns lite för lågt. Jag väljer att tro på att Danmark fixar detta.

Kamerun – Danmark 2 @ 2,55 på Unibet (40 kr)

VM-special: 120 % bonus på din första insättning hos Unibet

ABs spel från fotbolls-VM.

Taggar: , , , ,

Skriv en kommentar