Schweiz har för lågt odds efter sin vinst

Chile – Schweiz kommer bli en intressant match idag. Igår vann Brasilien med 3-1 efter en hård match mot Elfenbenskusten. Överspelet gick in med råge och det Brasilien imponerar mer och mer. Jag tycker att man har märkt att fotbollen påverkas mycket av vilka bedömningar domaren gör. Igår såg vi Elfenbenskusten sätta fram dobbarna. Kaká blev irriterad och fick ett relativt billigt rött kort. Vi såg också Italien – Nya Zeeland som med olika bedömningar kunde slutat 0-0,1-0 eller 0-1. När det blir 2-3 mål per match är varje mål så viktigt att man undrar om domarna räcker till. Frankrike må ha problem i laget, men de skulle inte ens varit här om det inte vore för att domaren inte såg det alla med tillgång till repriser och slow motion såg.

Nå, nu till Chile – Schweiz. Det intressanta med den här matchen är såklart att Schweiz odds har sänkts eftersom de besegrade Spanien i första matchen. Chile imponerade stort i matchen mot Honduras och är precis som Spanien ett bättre lag än Schweiz. Chile får dessutom förstärkning av Humberto Suazo i anfallet. I Schweiz saknas Senderos efter skadan i första matchen. Även Frei missar denna match. Jag väljer att spela Chile.

Chile – Schweiz 1 @ 2,35 på Expekt (40 kr)

Expekt erbjuder en bonus där du kan spela ditt första spel riskfritt upp till 250 kr.

En intressant sak oddsmässigt är att bolagen ligger så olika i sina värderingar. Unibet erbjuder bara 2,15 på chilensk seger, men å andra sidan hela 3,70 på Schweiz. För övrigt tror jag att både Spanien och Portugal vinner idag. Abs VM-tips och bra spel.

Taggar: , , ,

Skriv en kommentar