Barcelona – Sevilla och Wigan – Chelsea idag

Efter lite uppehåll är det hög tid att titta till fotbollen, som ju nu är i full gång. Jag börjar direkt med ett möte som på förhand känns väldigt klart. Chelsea med Drogba i spetsen visade att man vill vinna i år igen med en 6-0 vinst i första matchen i Premier League. Nästan precis tvärtom gick det för Wigan som förlorade med 4-0. Idag förväntar jag mig en enkel vinst för Chelsea. Fulla lag förutom kaptenen Caldwell i Wigan. Jag tycker helt enkelt att Asian Handicap betalar för bra idag.

Wigan – Chelsea (AH +1.5) 2 @ 1,77 på spelsida (40 kr)


1000 kr i bonus att spela för på spelsida

Barcelona – Sevilla i spanska supercupen är en annan godbit idag. Sevilla vann på hemmaplan med 3-1 men mot ett reservbetonat Barcelona. I veckan förlorade man mot Braga i Champions League kvalet och har retur redan på tisdag. Barcelona har aviserat fullt lag och kanske också med Zlatan brevid Messi och Villa i anfallet. Ett överspel kanske vore att satsa på då Barcelona måste vinna med två mål, men oddsen är alldeles för låga. Visst ska Barca vinna och visst kan det bli med flera mål, men Sevilla är inte dåliga och oddsen lockar inte mig idag.

För Barcelona och Zlatan är annars ryktet att Mourinho vill ha honom till Real Madrid en intressant nyhet. AB har dagens bästa spel listade och även Stryktipset.

Taggar: , , , ,

Skriv en kommentar