Malmö vinner över Halmstad

Manchester City – Liverpool är kvällens spännande match i Premier League. Man C skulle behöva en seger med det högt ställda förväntningarna som finns. Båda lagen inledde ligaspelet med varsin oavgjord match. Liverpool var närmast vinst men båda lagen behöver en revansch idag. Manchester City har ett riktigt namnkunnigt lag som på sista tiden förstärkts ytterligare. Balotelli gjorde mål i veckan i Rumänien och idag är också Milner redo för debut. I Liverpool får vi kanske se Torres, om inte från start så från ett inhopp. Jag tycker att förutsättningarna för en oavgjord match är bra. Det kan mycket väl bli målsnålt idag.

Manchester City – Liverpool X @ 3,25 på Unibet (40 kr)

Insättningsbonus, Unibet TV live stream och live betting på Unibet

I Allsvenskan är det dags för möte mellan Halmstads BK och Malmö FF. Man har lite olika problem inför dagens match. Halmstad har spelmässiga problem och är på väg att befästa en bottenplacering i årets Allsvenska. Malmö har haft en vecka med virussjukdom i laget. Daniel Larsson ska ha tillfrisknat medan Mehmeti som insjuknade under lördagen fortfarande är osäker. Jag spelar gärna Malmö i ett sådant här läge. Även om Halmstad kan välja från ett fullt lag så är Malmö klasserna bättre även med ett par spelare borta. Att oddset går att få så högt är till slut det som avgör.

Halmstad – Malmö FF 2 @ 2,18 på Pinnacle (40 kr)

AB med dagens spel. Och Milan går ut öppet och säger att de vill köpa Zlatan. Och det blev inte tre mål men väl 2-0 för Djurgården, som passerar IFK Göteborg i tabellen.

Taggar: , , , ,

Skriv en kommentar