Allsvenskan och gratisspel på Champions League

Att Trelleborg skulle vara bland de mest formstarka lagen i Allsvenskan efter sommaren trodde man inte i våras. Det gör detta skånederby extra intressant. Trelleborg beger sig nämligen till Helsingborg för en bortamatch på Olympia. Båda lagen är rejält drabbade av skador och avstängningar. Helsingborg har varit säkra hemma på Olympia men samtidigt har Trelleborg fått med sig poäng därifrån ganska ofta. Hemmaoddset ser alldeles för lågt ut. Jag ser en risk för att Helsingborg kommer kunna utnyttja Trelleborgs något reservbetonade defensiv men samtidigt finns det rimliga chanser att man klarar av X:et. I det här fallet kan man också se att t.ex. spelsida ligger på oddset 4 för oavgjort, spela inte ett så lågt odds.


Helsingborg – Trelleborg X @ 4,66 på Pinnacle (40 kr)

Gratisspel

Idag fortsätter också kvalspelet ute i Europa. I Champions League kvalet har vi bl.a. FC Köpenhamn mot Rosenborg, men jag vill tipsa om ett erbjudande från Bet24. På matchen Tottenham – Young Boys får du tillbaka insatsen på ett spel hur det än går om du spelar så här:

Lägg tre singelspel på vardera 38 kr på matchen Tottenham – Young Boys och du får tillbaka 38 kr hur det än går. Inga omsättningskrav eller liknande. Helt enkelt spela för 114 kr och betala 76 kr.

Du spelar hos Bet24 här!

Speltips från AB. Gårdagens spel med Sampdoria gick in men Rosenberg fick ändå bli hjälte för Werder Bremen när han ordnande förlängning.

Taggar: , , , ,

Skriv en kommentar