Europa League live stream och Elfsborg – Napoli

Idag:
– Europa League speltips
– Europa League kval live stream gratis
– Gratis Barcelonatröja

Vi börjar med Europa League. Liverpool har startat både Premier League och Europa League kvalet svagt. En pinne i ligan och visst vinst men bara med 1-0 mot Trabzonspor på hemmaplan. Idag alltså returmatch i Turkiet. Men utan bland annat Gerrard och Torres. Turkiska ligan har startat bra för Trabzonspor senast med vinst över Fenerbache med 3-2. Liverpool går alltså vidare på oavgjort eller vinst. Men jag tror att oddsen luras av att Liverpool är Liverpool och att Trabzonspor är ett ganska okänt lag. Ett oavgjort resultat är absolut tänkbart idag. Men Trabzonspor har goda utsikter att vinna. Jag väljer att satsa på hemmaseger men garderar med pengarna tillbaka vid oavgjort.

Trabzonspor – Liverpool (AH 0) 1 @ 2,01 på Pinnacle (40 kr)


Elfsborg bör också ha en chans på hemmaplan. Som Elfsborgs tränare säger så är Elfsborgs spelare i bra kondition medan Napoli är i uppstarten och kanske inte kommit igång ännu. Elfsborg har visat i Allsvenskan men också mot internationellt motstånd att man trivs hemma. Napoli är det bättre laget på pappret men de har också all press på sig. Utan att vara färgad av att det är ett svenskt lag tycker jag att man får rätt bra betalt för hemmaseger.

Elfsborg – Napoli 1 @ 3,47 på Pinnacle (40 kr)

Europa League live stream

Live stream: Se alla matcher här

Trabzonspor – Liverpool är en av de matcher som spelsida direktsänder från Europa League kvalet. Live stream är gratis och du behöver bara ett konto hos spelsida. Andra matcher som streamas idag är:

Bröndby – Sporting
Grasshoppers – Steaua Bukarest
Aston Villa – Rapid Wien
Juventus – SK Sturm Graz

För att se dessa matcher live stream krävs ingen insättning utan bara att du har ett konto på spelsida.

Gratis Barcelona tröja

Jag skrev om en bonus från Unibet som ger dig en gratis Barcelonatröja igår, men det tål att upprepas igen. Skapa ett konto hos Unibet, spela för 300 kr och tröjan är din! Observera att för den här bonusen måste du gå via bannern nedan eller klicka här!

AB med dagens bästa spel. Nu när transferstoppet närmar sig ökar hetluften kring Zlatan.

Taggar: , , , ,

Skriv en kommentar