Racing Santander – Barcelona live stream, odds och spel

La Liga live stream med Racing Santander – Barcelona och Mallorca – Real Madrid drar igång idag. Se till att ha ett konto hos spelsida för att se alla matcher gratis. Du får även 1000 kr i bonus. Missa heller inte speltipsen nedan.

La Liga och Serie A som hade smygpremiär igår startar idag med matcher för Barcelona, Real Madrid, Milan och de andra storlagen. Barcelona utan Zlatan spelar borta mot Racing Santander. Förra säsongen resulterade mötena mellan lagen i två bekväma Barcelona segrar. Santander är heller inget bra hemmalag. Dock har man en så gott som hel trupp att välja mellan precis som Barcelona, som bekant dock minus Zlatan. Racing Santander förväntas bli ett lag som återigen kämpar om överlevnad i La Liga. Det är matcher som denna som Barcelona måste vinna enkelt om de inte vill ge Real Madrid en fördel i titelkampen. Jag tror att det är skönt för Barcelona att Zlatanaffären är över och att man ändå har världens bästa anfall gör det ju inte sämre. Jag tycker att det finns värde i handicap oddsen på Barcelona idag.

Racing Santander – Barcelona (AH +2.5) 2 @ 2,67 på spelsida (40 kr)

Vill även tipsa om Bet24s 100 % återbetalning på matchen Mallorca – Real Madrid. Ska du spela på den matchen så hittar du högst odds på Bet24. Mallorca som har haft väldiga ekonomiska problem har tappat en del spelare och flera nya har tillkommit även från de egna leden. Mourinho har ju också nya namn i sin trupp så det är två relativt osamspelta lag som möts. Real Madrid har dock klassen bättre spelare och bortaoddset hos Bet24 spelas.

Mallorca – Real Madrid 2 @ 1,43 på Bet24 (40 kr)

Degerfors har dålig form i Superettan och åker till Södertälje med en besvärlig skadesituation. Efter rapporter om att nästan hela ordinarie mittfältet saknas väljer jag att spela på Assyriska. Oddsen har dalat en bit men jag hittar ett vettigt asian handicap.

Assyriska – Degerfors (AH -0.5,1) 1 @ 1,85 på Pinnacle (40 kr)

Zlatan landar i Milano idag för att presenteras. I Milan blir Zlatan den stora anfallsstjärnan till skillnad från när han spelade i Barcelona.

Taggar: , , , ,

Skriv en kommentar