Sverige – Ungern live stream på Unibet

Sverige – Ungern är första matchen i EM-kvalet för de båda lagen. Sverige och Ungern har möts ett antal gånger tidigare i diverse kvalsammanhang. Sverige har vunnit de två senaste mötena. Nu är det alltså upp till bevis för Erik Hamrén som förbundskapten och i viss mån Zlatan. Förhoppningsvis ska Sverige slå Ungern relativt enkelt i alla fall enligt oddsen.

Matchen som börjar kl 20:00 på fredag sänds gratis i Unibet TV. Live streaming av Sverige – Ungern och många andra matcher är alltså gratis för alla med konto hos Unibet. Har du inget konto kan du skaffa ett här. Går du via det här erbjudandet kommer du dessutom få en Barcelonatröja gratis om du spelar för 300 kr. Men för att streama Sverige – Ungern krävs ingen insättning av pengar.

Sverige – Ungern live stream (Unibet TV)

I Milan får Zlatan spela med Robinho som skrev på i sista stund, tydligen på initiativ från Zlatan. Zlatan får efter den intensiva helgen ta det lugnt på Sveriges uppladdningsträningar inför mötet med Ungern. AB har onsdagens speltips. Marcus Rosenberg lånas ut till La Liga laget Racing Santander från Werder Bremen.

Taggar: , , , ,

1 svar till "Sverige – Ungern live stream på Unibet"

Skriv en kommentar