Ajax – Milan live stream

Streama Ajax – Milan gratis med rabattkod som du hitttar här!

Zlatans gamla klubb Ajax mot hans nuvarande Milan i Champions League. Ajax har vunnit allt på hemmaplan den här säsongen men man har inte heller mött motstånd som Milan. Martin Jol, tränare i Ajax har gått ut och sagt att Zlatan är världens bäste anfallare och att Milan är på samma nivå som Real Madrid. Kanske för att minska pressen på det egna laget. I Milan är Pato skadad men man har ändå anfallskraft som duger. Men man kan faktiskt välja att ställa över Ronaldinho, delvis på grund av det hektiska spelschemat.

Ajax är faktiskt favoriter i matchen enligt spelbolagen. Du kan spela Milanseger till 2,92 på Pinnacle.

Vill du se Ajax – Milan så sänds den på Viasat On Demand. Gratis streamar du den med en rabattkod som du här.

Taggar: , , , ,

Skriv en kommentar