Milan – Real Madrid live stream

Milan – Real Madrid live stream: medlemmar får gratis rabattkod.

Champions League omgångens största match är återigen mötet mellan Milan och Real Madrid. Real Madrid som har klarat sig utan förlust den här säsongen och dessutom inga insläppta i Champions League. Milan är ju lite mera tveksamt, inte minst efter senaste förlusten hemma mot Juventus. Så visst känns det som om Allegri har mest att fundera på inför mötet på San Siro. Mittfältet och anfallet känns inte klara. Mitt tips för matchen är att Real Madrid vinner den för att avgöra gruppen. Tycker faktiskt att oddset är ok på bortaseger.

En match i matchen vill ju alltid medierna skapa. Zlatan mot Ronaldo, Zlatan mot Mourinho, Zlatan mot vem som helst… Det lutar väl åt att Zlatan startar matchen imorgon. Tydligen har Zlatan tränat i par med Inzaghi, så där har vi kanske Milans anfallspar. Mourinho har tidigare sagt att han inte vill möta Inzaghi.

Speltips på Milan – Real Madrid då? Jo som sagt, jag tror att Real Madrid är numret för stort för Milan som läget är idag. Kom tillbaka om några månader och Milan kan ha hittat sitt spel bättre, men idag spelar jag 2:a.


Milan – Real Madrid 2 @ 2,40 på Expekt (40 kr) (250 kr riskfritt spel på Expekt här)

Milan – Real Madrid stream

Medlemmar hos Bet24 får se Milan Real Madrid gratis på Viasat On Demand.
Skapa konto och hämta rabattkod här!

Taggar: , , ,

1 svar till "Milan – Real Madrid live stream"

Skriv en kommentar