Inter – Milan live stream

Streama Inter – Milan

Inter – Milan är dagens höjdpunkt i fotbollssammanhang. Samtidigt får vi inte glömma att Söderling är uppe i final i masters-turneringen i Paris.

Men till Serie A och derbyt mellan Inter och Milan. Som vanligt är Zlatan med i hetluften så han ju spelat för båda klubbarna. Idag hoppas Milan på att han levererar samtidigt som Interfansen som ju älskade Zlatan nu ser på honom med andra ögon.

Inters form har varit tveksam på slutet med bara en vinst på de fyra senaste matcherna och två raka 1-1 matcher mot blygsamt motstånd. Milan har å andra sidan seglat upp till tabelltoppen efter fem segrar i Serie A på sex matcher. Inters form kan möjligtvis förklaras av ett något bekymmersamt skadeläge. Sedan innan saknas Cambiasso, Maicon, Thiago och Muntari och i helgen lades också Samuel till listan. Men laget man ställer upp med är ändå väldigt starkt. Offensiva krafter som Sneijder, Milito och E’toó gör att det inte på något sätt är ett B-lag som kommer till start ikväll. Milans skador är av mer långsiktig karaktär då ju både Inzaghi och Pato nyligen dragit på sig tunga skador.

Speltips på Inter – Milan då? Vi har en form som talar för Milan, men detta är ett derby och vi ska inte stirra oss blinda på form. Att det kan gå hett till idag är ganska troligt inte bara p.g.a. att det är ett derby utan också för att det inte är några dunungar i dagens laguppställningar. Resultatet kan mycket väl bli oavgjort men jag tror ändå att Inter kan avgöra och har faktiskt valt att spela på resultat idag. Statistiskt sett brukar det inte bli mållöst mellan dessa lag och jag tycker att 2-1 är ett troligt resultat.

Inter – Milan 2-1 @ 11.50 på Unibet (40 kr) (120 % i bonus upp till 600 kr på Unibet!)

Även om du inte vill spela på matchen kommer det vara en riktig höjdare att se den. Därför direktsänder Unibet matchen. För att streama Inter – Milan behöver du inte göra någon insättning eller spela på matchen. Allt du behöver är ett konto som du fixar på länken nedan.

Inter – Milan live stream

Taggar: , , , ,

1 svar till "Inter – Milan live stream"

Skriv en kommentar