El Clásico 2010 odds

Då var det dags för Barcelona och Real Madrid att göra upp i El Clásico igen. Efter att matchen flyttats är det nu måndag som gäller för mötet på Camp Nou. Barcelona har vunnit de fyra senaste El Clásico mötena vilket får ses som en moralisk fördel inför måndagens möte. Kollar vi mer på statistiken så ser vi att båda lagen imponerat fullständigt på slutet eller vad sägs om Barcelonas 22-3 och Real Madrids 17-3 i målskillnad på de fem senaste matcherna. Lagen har som vanligt parkerat i topp i La Liga och både Barcelona och Real Madrid tog sig vidare i Champions League i veckan.

Vad ska man spela på i matchen? Om vi först kollar på oddsen för 1X2 så lockar Real Madrids odds mer än Barcelonas. Real Madrid finns till 3,58 på Pinnacle. Mourinho har lyckats bra med Real Madrid, laget spelar bra och Ronaldo har kommit igång på allvar de senaste matcherna. Messi är den spelare som ger lägst i odds som målgörare, ändå tycker jag att det skulle vara intressant med ett spel. Expekt ger 2.10. För Ronaldo får du 2.40 på Unibet. Unibet ger 3.60 för att Benzema gör mål, kanske kan vara något?

Även om spelbolagen tror på Barcelona finns det andra experter som tror på Real Madrid. Det verkar hur som helst kunna bli en öppen match.

El Clásico live stream: Du ser Barcelona – Real Madrid gratis här

Taggar: , , , ,

Skriv en kommentar