Milan – Cesena live stream

2011-09-23 Uppdatering: Milan – Cesena spelar återigen och live stream är såklart tillgängligt gratis

Milan – Cesena live stram

Milan – Cesena är den sena söndagsmatchen i Serie A. Idag spelar jag dessutom på Söderling. För att sumera dagens tips i tre punkter:

1. Superspel på Söderling
2. Streama Milan – Cesena gratis
3. Streama Söderling och få bonus

…allt på Unibet via denna erbjudandelänk

Milans anfall är som bekant helt förändrat från förra säsongen. Med Zlatan, Robinho och nu också Cassano får Pato helt plötsligt finna sig i att vara fjärdeval. När nu Ballotelli säger att han gärna spelar med Zlatan igen blir det nog minst en anfallare för mycket i laget.

Milan – Cesena live stream

Från Sverige – Sydafrika, som slutade 1-1 rapporteras mest att det saknas spelare med kvalitet. Anders Svensson var bäst och frågan är om det säger mest om honom eller om resten av laget. Tobias Hysén satte Sveriges mål.

Och Robin Söderling spelar på söndagsnatten nästa match i Australian Open. Nu är favoritskapet något lägre om än mycket stort.
Jag tycker mig ha hittat ett riktigt bra spel på matchen. Robin Söderling som alltså möter Alexandr Dolgopolov i fjärde omgången har inte förlorat ett set i år! Dolgopolov har en femsetare i benen från imorse och ska i ärlighetens namn inte ha någon chans mot den formstarke svensken. 3-0 i set är mycket troligt och jag spelar -2,5 till värdeodds.

Söderling – Dolgopolov (-2,5) @ 1,95 på Unibet (40 kr)

TIPS Unibet ger dig ett riskfritt spel på 100 kr om du köper deras livesändningspaket från Australian Open för 100 kr. Du får se ALLA matcher från sex banor.

Söderling – Dolgopolov live stream

Taggar: , , , ,

Skriv en kommentar