Söderling – Tsonga live stream och dagens speltips

Söderling vann enkelt semifinalen igår och ställs idag vid 14:00 mot Tsonga som också enkelt tagit sig till finalen i Rotterdam. Söderling rankad fyra i världen har övertaget i inbördes möten mot Tsonga som är rankad 17:e i världen.

I den här liveklienten ser du matchen gratis och kan också lätt köra livebetting på Söderling – Tsonga om du skulle vilja det.

Söderling – Tsonga live stream

Dagens speltips
Det blir två väldigt snabba speltips idag. Zaragoza borta mot Hercules, två lag som har helt olika form. För bara några matcher sedan låg Hercules långt före Zaragoza i tabellen nu är det tvärtom. Oddsen sjunker dock på Zaragoza. 3,40 nu på Unibet

Hercules – Zaragoza 2 @ 3,40 på Unibet (40 kr)
Den andra matchen är precis på samma sätt. Bologna spelar bra och förlusterna är inget att säga något om. Sampdoria har inte gjort mål på fem matcher och har förlorat fyra av dessa. Värdeodds säger jag.

Sampdoria – Bologna 2 @ 4,77 på Pinnacle (40 kr)

Idag också ett intressant Europatips. Och Milan vann med 4-0, men Zlatan mållös. Foppa var även i natt missnöjd efter sin insats. På Europatipset är förutom de två matcherna ovan Real Madrid med. Efter Barcelonas förlust igår kan man nu knappa in lite.

Taggar: , , , ,

Skriv en kommentar