Milan – Tottenham live stream

Viasat gratiskod: Milan – Tottenham live stream

Milan mot Tottenham på San Siro. Så ser Champions League tisdagens höjdpunkt ut. Som vanligt pratas det om hur trött Zlatan är och hur lång skadelista Milan har. I helgen såg vi dock att det finns många som vill och kan göra mål i Milan. Tottenham tock också de en viktig seger i helgens Premier League med 2-1 borta mot Sunderland. Men även Tottenham har skador. Gareth Bale följer inte med resten av laget till Italien för matchen mot Milan. Även Rafael van der Vaart är tveksam till spel så frågan är om inte Tottenham är mer påverkat av skador än Milan. Samtidigt säger andra uppgifter att de båda spelarna kanske spelar, så vi får vänta in i det sista.

Zlatan förklarar att han spelar bättre när han är arg. Han kommer enligt uppgift att få starta brevid Pato i Milans anfall. Får Redknapp, Tottenhams tränare peka ut en spelare så blir det Zlatan: Han är deras stjärna.

Milan – Tottenham streaming

Guide till gratis streaming:
1. Registrera dig för ett konto på Bet24 här
2. Gå till Bet24s live stream sida (i vänstermenyn under sport) där står din personliga kod.
4. Gå till http://viasatondemand.se. Skapa ett konto.
6. Välj Milan – Tottenham, klicka på HYR.
7. I fältet ANGE DIN RABATTKOD anger du koden. Tryck på LÄGG TILL.
8. Se till att summan är 0 kr när du trycker bekräfta.

BÖRJA HÄR

Du måste någon gång gjort en insättning på ditt konto för att få fram en kod.

Taggar: , , , ,

1 svar till "Milan – Tottenham live stream"

Skriv en kommentar