Speltips, Stryktips och live stream

Glöm inte! Mallorca – Barcelona och Dep La Coruña – Real Madrid gratis live stream!

Statistik för dagens Stryktips.

Återigen Stryktips med jackpot och Tips-SM. Vi börjar ändå med speltipsen som kommer från dagens kupong. Newcastle mot Bolton. Egentligen borde det räcka med att kolla på Boltons bortaform för att motivera spel. Dock vann Bolton borta mot Fulham i cupen senast, men Newcastle borde med avsaknande av cupspel vara det piggare laget. Jag tror på en uddamålsvinst för hemmalaget.

Newcastle – Bolton 1 @ 2,05 på Unibet (40 kr)

Ett annat bra spel är Millwall, men oddset sjunker. Dock trevligt att ha med på tipset.

Värdespel kan man verligen säga om det andra spelet. Sheffield United mot Derby, två lag som inte skapar målchanser, som inte kommer ihåg hur det är att vinna. Jag tror att vi kan se fram emot en målsnål match.

Sheffield United – Derby X @ 3,43 på Pinnacle (40 kr)

Stryktipset
50 % på ditt första spel på Svenskaspel.se

Stryktipset då? Jo, Tips-SM fortsätter ju och jag fokuserar den här veckan på att hitta spelvärda rader. Det finns ett antal svåra matcher den här veckan.
Crystal P är som natt och dag hemma och borta. Men Reading har en bra chans idag. Hull mot Cardiff kan gå hur som helst. Cardiff är ganska lågt spelade men orkar oftast bara med ett mål på bortaplan. Barnsley får det tufft hemma mot Norwich men är inte så streckade. Everton mot Sunderland är också riktigt klurig.

Hög utdelning vore inte så konstigt idag.
Lägg ditt spel här.

Skid-VM är i full gång också, utan medalj idag för Kalla och de andra svenskorna. Björgen vann som väntat idag igen.

Taggar: , , , ,

Skriv en kommentar