Stryktipset förslag v.13

Unibet erbjudande via denna länk: Allsvensk matchtröja till nya kunder.

Stryktips i helgen och första veckan för året med en match från Allsvenskan. Halmstad – Kalmar är en klurig match och med tanke på streckfördelning så här på fredag kväll är Kalmar bästa tipset. Nedan följer Svenskaspels tipsexpert Matte Forslunds tips inklusive garderingar.

1. Halmstad-Kalmar 2
Svårt med premiärer men jag tror att Kalmar blir bra i år och att Halmstad får kämpa i botten. Så jag spikar Kalmar till 32%.

2. Birmingham-Bolton X (2)
Birmingham visade ingen form alls före uppehållet och jag tror att Bolton är klart bättre för dagen så jag spelar X2 som också rensar mycket bra.

3. Everton-Aston Villa 1 (X)
Everton är starka hemma men är för stora favoriter här, de har frågetecken för Arteta, Saha, Fellaini, Coleman och Rodwell. Aston Villa är bättre än de visat och jag garderar med krysset utan att tveka.

4. Newcastle-Wolverhampton X
Mycket svår match där bägge lagen har skadebekymmer, Newcastle saknar flera spelare och har även Tiote och Taylor avstängda. Wolves har bättre form än Newcastle men fick superviktige Doyle skadad senast, jag chansspikar krysset till 27%.

5. Stoke-Chelsea 2
Stoke har haft dålig form på slutet och Chelsea är på klar uppgång, jag tror att Chelsea vinner klart. Bra spik till 63%.

6. WBA-Liverpool X (1)
Liverpool är som vanligt överstreckade även om de ser lite förbättrade ut. WBA gillar att möta storlagen och är mycket streckvärda, jag spelar 1X som rensar bra också.

7. Wigan-Tottenham X (1)
Jag spelar för skräll här för Wigan är piskade att vinna samtidigt som Tottenham har fokus på Real Madird matchen på tisdag. Bale sparas nog till den matchen och jag spelar 1X här.

8. Middlesbrough-Leicester 2
Middlesbrough har inte övertygat i år men ryckt upp sig på slutet och är på hyfsat säker mark. Svennis Leicester måste vinna nu för att ha chans på kvalspel till Premier league. Jag tror de gör det och spikar tvåan till 33%.

9. Cardiff-Derby 1 (X)
Cardiff jagar en Premier league men saknar viktige Chopra och Hudson i försvaret, sen är Cardiff klart överstreckade också så en kryssgardering är given.

10. Coventry-Watford X (1)
Mycket svår match mellan två lag som har det tungt med det mesta just nu, jag tror dock att hemmaplan väger tungt och spelar därför 1X.

11. Crystal P-Barnsley X (2)
Här har Palace blivit alldeles för stora favoriter även om de är mer piskade att vinna än Barnsley, men Barnsley är väl bättre…??? Jag spelar i alla fall X2 och jobbar in tvåan till härliga 16%.

12. Preston-Swansea X (1)
Preston ligger sist och Swansea trea i Championship ändå spelar jag 1X, först och främst beror det ju givetvis på streckfördelningen men sen har preston fått häng på de andra lagen efter två raka segrar.

13. Reading-Portsmouth 2
Reading är klart överstreckade här för även om de har bra form så har de alltid haft svårt för Portsmouth. Reading har faktiskt inte gjort mål på Portsmouth i någon av sina 7 senaste hemmamaycher. Jag chansspikar Portsmouth till 23% på min väg mot 20 miljoner….

Taggar: , ,

Skriv en kommentar