Chelsea – Wigan live stream samt Stryktipset

Helgen stryktips innehåller många på förhand jämna matcher. Mest favoriserade laget är Chelsea trots matcher mot Manchester United i Champions League. Wigan har två riktigt tunga förluster i minnet från 2010 års matcher mot Chelsea. Wigan åkte på hela 6-0 och 8-0 i dessa matcher. Tror du på något liknande kan kanske 4.65 på AH -3.5 vara något? Hur som helst är ett säkert, för att få en riktigt hög utdelning på Stryktipset är det denna typ av matcher som bör sluta i en skräll. Så kom igen Wigan, ta en pinne imorgon.

Chelsea – Wigan live stream ser du gratis här.

Andra ”nyckelmatcher” på tipset är Watford – Hull. Watford är favorit, men Hull har inte förlorat på 14 bortamatcher! Helt otroligt facit. Vi har också Sunderland – WBA där hemmalaget är i urusel form, men inte överstreckade jämfört med oddset.

Syrianska lyckades inte ta poäng borta mot Örebro idag, samtidigt skadade sig Peter Ijeh. Detta efter att man fått en långtidsskada på Kunic som slet av ett korsband. I Serie A är Zlatan tillbaka till Milans söndagsmatch. Imorgon spelar GAIS mot ett skadedrabbat Trelleborg. Gefle tar emot Norrköping.

Taggar: , , , ,

Skriv en kommentar