Manchester United – Chelsea och Shaktar Donetsk – Barcelona

Två returmatcher i Champions League på tisdagen. Manchester United kan bevaka sin ledning från förra veckan och jag tror därför att ett oavgjort resultat inte är otroligt. Rent oddsmässigt tror jag dock att de 3,45 man får på Chelsea är närmast spel.

Manchester United – Chelsea 2 @ 3,45 på (Unibet 40 kr)

I den andra matchen är det så gott som avgjort för Barcelona som har 5-1 att gå på. Shaktar Donetsk har dock ett väldigt bra hemmafacit samtidigt som Barcelona har El Clasico att tänka på till helgen. Kollar man på oddsen så är också Shaktar det bästa spelet. Barcelona på bortaplan i Europa är inte samma lag som hemma i Spanien.

Shaktar Donetsk – Barcelona 1 @ 3,25 på spelsida (40 kr)

Jag vill dessutom slänga med ett värdespel som jag bara måste testa. Lyssna på detta. Senaste bortförlusten kom i september. Man har 7 vinster och tre oavgjorda på de 10 senaste bortamatcherna. Man får 5,75 för en bortaseger imorgon. Haken? Ett av de bästa hemmalagen står för motståndet. Jag pratar om Swansea – Hull där bortaseger ändå måste testas, den som har satsat på Hull på bortaplan denna säsong har gjort en god förtjänst.

Swansea – Hull 2 @ 5,75 på Pinnacle (40 kr)

Dagens fotboll gav en inte alltför lätt seger för Malmö mot Halmstad, ett tre matchers straff för Zlatan och målrikt när Kalmar vann över Djurgården.

Taggar: , , , ,

1 svar till "Manchester United – Chelsea och Shaktar Donetsk – Barcelona"

  • wille says:
Skriv en kommentar