Manchester United – Chelsea erbjudande och Europatipset live stream

Igår avgjordes Serie A, idag kan i praktiken Premier League avgöras. Manchester United som ju vilade nio spelare mot Schalke i veckan tar emot Chelsea. Manchester United ligger tre poäng före med samma målskillnad som Chelsea. Det innebär alltså att Chelsea vid seger passerar Manchester United inför de två sista omgångarna där Man U på pappret har ett lättare schema. På hemmaplan har dessutom Manchester U ett otroligt facit denna säsong, 16 vinster och en oavgjord. Jag tror därför att matchen kommer att bli grymt bra. Chelsea kommer att gå för seger.

Manchester United – Chelsea erbjudande
Spela på stormatcher utan att förlora!
Nu på söndag bjuder både Manchester United vs Chelsea och de danska Brøndby vs FC Köpenhamn på spännande matcher – och vi firar med ett kanonerbjudande!

Lägg en dubbel på exakt 110 kr på dessa två matcher (endast vanliga 1×2 spel) och om du förlorar återbetalar vi hälften!

Här tar du del av erbjudandet!

*En återbetalning per person, pengarna läggs till på ditt Bet24-konto inom 2 dagar, utan omsättningskrav.

Europatipset live stream
Flertalet av matcherna på dagens Europatips kan du se helt gratis. En riktig höjdare är Lyon mot Marseille i franska ligan. Du kan även se alla matcher från Serie A, vad sägs om Udinese – Lazio eller Inter – Fiorentina. Från Spanien ser du t.ex. Barcelonaderbyt mellan Barcelona och Espanyol.

Alla matcher ser du gratis här.

Taggar: , , ,

Skriv en kommentar