Barcelona – Manchester United live och gratisspel

Nedan presenteras tre Champions League specialare som ger minst 450 kr i gratisspel!

Ikväll är det då dags för finalen i Champions League mellan Barcelona och Manchester United. De flesta tror att Barcelona har vad som krävs för att vinna dagens match men Manchester United är inget gäng man kör över utan kamp. Manchester United får vara inställda på att kriga, slita och kämpa för att få låna bollen medan Barcelona kommer att försöka spela som just Barcelona. 2009 när finalen spelades i Rom vann Barcelona enkelt med 2-0 något som Man U inte får tänka för mycket på men inte kan glömma. Tränarkampen är kanske inte lika infekterad som i El Clasico men det är dock två av de största tränarna som möts.

Champions League special

250 kr gratis! Vill du ha ett riskfritt gratisspel under Champions League finalen? Lägg då ett spel för upp till 250 kr och du får lägga ett lika stort riskfritt spel under finalen.

Ta del av erbjudandet och läs mer här

Spela på Första målskytt, Sista målskytt, HT/FT och rätt resultat.
Återbetalning + 150 kr gratis! Om det står 0-0 efter 90 minuter i finalen kommer Unibet återbetala alla förlorande spel på Första målskytt, Sista målskytt, HT/FT och rätt resultat.

Ta del av erbjudandet (OBS via denna länk också 150 kr i riskfritt spel.)

Spelar du via mobilen eller vill testa det?
50 kr gratis! På Champions League finalen erbjuder Bet24 ett gratis spel. Lägg ett spel för 49 kr, få 50 kr om du förlorar.

Ta del av detta erbjudande

Det är svårt att plocka ut speciella spelare i Barcelona eller Manchester United. Men i Man U är det förstås Rooney och Hernadez på topp. Dock är det mest imponerande att Ryan Giggs är med.

Taggar: , , , ,

Skriv en kommentar