Söderling – Ferrer live stream

Söderling – Ferrer: gå direkt till live stream

Söderling och Ferrer har båda haft lätta vägar fram till finalen i Swedish Open från Båstad.

Se Söderling – Ferrer stream

För er som inte har möjlighet att se matchen live finns ett ypperligt gratis alternativ. Jag var själv i Båstad tidigare i veckan och hade gärna sett finalen på plats. Vi får hoppas att regnvädret som väntas komma in på förmiddagen hinner dra vidare från Swedish Open finalen. Söderling mötte Berdych i semifinalen och släppte bara ett game medan Almagro knep fyra game mot Ferrer. Idel Båstadveteraner i semifinalerna i år alltså, men det är det högt rankade Robin Söderling och David Ferrer som möts imorgon.

Swedish Open är en så kallad 250-turnering, och den har faktiskt för nionde året i rad utsetts till den bästa sådana turneringen.

Söderling – Ferrer speltips

Vem vinner då matchen? Båda spelarna har spelat bra och övertygande i sina matcher. Men man kan notera en Söderling i balans både på och vid sidan av banan. Han lyser av självförtroende och det märks att han gillar att spela i Båstad. Tre korta matcher och Söderling bör ha kraft i benen. Jag tycker spelsidas odds på 2-0 (2,75) till Söderling kan vara spelbart.

Glöm inte att det spelas en dubbelfinal som är sevärd. Det är Aspelins sista match när han tillsammans med Siljeström möter Lindstedt/Tecau.

Söderling – Ferrer live stream gratis

Taggar: , , , ,

Skriv en kommentar