Stryktipset förslag v 33

Här är mina tankar och förslag kring veckans Stryktips. Extra kul att framförallt The Championship startat så ovisst. En fin jackpot denna vecka är också trevligt för Stryktipset.

Spela Stryktipset och få rabatt på O’Learys!

1. Malmö – GAIS
Mycket svårtippat. Är Malmö trötta? Har GAIS mött lätt motstånd på slutet och därför vunnit? Malmö är inte alltför överstreckade. Självklart lockar också 20 % på GAIS.

2. Aston Villa – Blackburn
AV är löjligt överstreckade och kan ju inte spikas. Den modige kör X,2 eller X2. Dessa lag brukar inte kryssa…

3. Everton – QPR
Får vi reaktion från överkörda QPR? Som strecken sitter ska ju oavgjort med utan att blinka. Evertons första match eftersom Tottenham matchen ställdes in. Spelmässigt tro jag på Everton men streckmässigt är det ju rena utdelningsdödaren.

4. Norwich – Stoke
Här tycker jag man kan ta en spik på hemmalaget om man vill med motiveringen att Stoke inte orkar med både europaspel och bortamatch i Premier League. Norwich är starka hemma.

5. Swansea – Wigan
Jag tycker det är svårt att veta styrkeförhållandet mellan lagen. Visst har Swansea betydligt lättare uppgift nu än mot Man C, men de är också något överstreckade. Jag tar iaf tidigt med alla tecken i en ram.

6. Burnley – Cardiff
Sett till strecken en bra spik på Burnley, men dessa två lag har X:at en del. Cardiff är ett hemmastakt lag.

7. Nottingham – Leicester
Leicester förväntas av många att hamna högt upp. Nottingham är (var?) otroligt starka på hemmaplan. Jag vill nog ändå utgå från att tippa på Svennis i denna match. Inte fel att spika för den som letar spikar.

8. Southampton – Millwall
Southampton har gått över förväntan men är väldigt överstreckade. Jag tror att en reaktion kommer och tar med både X och 2:a.

9. Brighton – Blackpool
Brighton har gått som Southampton oväntat bra. Eftersom de inte är så överstreckade tycker jag att en 1X är motiverad. Brighton har vunnit två riktigt svåra bortamatcher.

10. Bristol C – Portsmouth
Svårt att veta hur man ska värdesätta Bristols vinst över ett Leicester som är under ytan. I långa loppet tror jag mer på Pompey. Jag hoppar över 1:an, men den är inte alltför överstreckad.

11. Coventry – Watford
Två dåliga lag. Vill helst glömma dena här matchen. Jag tror på Coventry men 1:an är för överstreckad.

12. Hull – Crystal Palace
1X utan att tveka. 1:an överstreckad men trolig. Crystal P riktigt dåliga på bortaplan.

13. Reading – Barnsley
Barnsley kan inte göra mål, och då vinner man inga matcher. Reading överstreckade så ingen spik. 1X alltså.

Och alltså ingen spansk La Liga fotboll i helgen.

Taggar: , , ,

Skriv en kommentar