La Liga speltips och funderingar

Speltips ska ju grundas på fakta, form, motivation osv. Kort och gott spelvärde. Men nu kollar jag bara på oddsen och hur lagen spelat. En första blick på tabellen säger föga överraskande att Barcelona leder. Men på samma poäng och före Real Madrid ligger Levante som dessutom slagit just Real. Levante har fem raka segrar vilket är riktigt imponerande. I helgen möter man Villarreal som inte börjat lika bra och dessutom spelade CL mot Man City i veckan. Levante vann tidigare i år borta mot Villarreal så det är klart att oddset på bortaseger lockar här också.

Villarreal – Levante 2 @ 4,20 på spelsida

En annan fundering är att Sevilla som är det tredje obesegrade laget i La Liga efter sju omgångar nu ska spela på Nou Camp. Här tycker jag att det är lite intressant att obesegrade Sevilla ger 20 gånger pengarna hos Unibet. Är det fel eller är Barcelona så överlägset. Tänk så här Sevilla åker till Barcelona 20 gånger, vinner de någon av dessa? Om du tror det, varsågod här kan du spela.

Se dessa matcher (och alla från La Liga) gratis här

Angående fina arenor så kommer VM-finalen 2014 spelas på anrika Maracana som engång tog in drygt 200000 åskådare. Och nu gillar man Zlatan igen efter gårdagens Champions League. Men Malmös fiasko i Europa fortsätter.

Taggar: , , , ,

Skriv en kommentar