Manchester United – Manchester City erbjudande samt live stream

På söndagen spelas den största matchen hittills i årets Premier League. Det är dels ett derby i Manchester men också ett möte mellan 1:an och 2:an i tabellen. Ännu räknar vi Manchester United som storebror även om ett stort tillskott pengar gjort Manchester City till ett riktigt topplag. För att hitta Uniteds senaste förlust får vi gå tillbaka till bortamatchen mot Barcelona i maj medan City ju förlorat mot Bayern München den här säsongen. I Manchester handlar allt om söndagens match, alla pratar om den alla är röda eller blå. Men det verkar inte finnas samma hat som i vissa andra derbyn. Hoppas på en mycket bra match imorgon.

I veckan spelade Man City mot Villarreal i Champions League. Klockan hade passerat 90 minuter innan Agüero kunde avgöra till 2-1. Även Man U vann om än enklare. Vi har alltså två lag med en del sega ben. Tittar vi på statistiken över de femton senaste mötena där United haft hemmaplan så har Manchester City bara vunnit en medan fyra slutat oavgjort och United alltså vunnit 10.

Vi har ett riktigt bra specialerbjudande på den här matchen. Du får nämligen ett gratis liveodds spel på matchen! Så här fungerar det:

För att kvalificera dig till ett gratis Liveoddsspel behöver du placera ett spel innan avspark och när spelet väl startat placerar du ytterligare ett spel på valfri Liveoddsmarknad. Skulle ditt FÖRSTA placerade Liveoddsspel gå förlorat så återbetalas din insats, för det spelet, upp till det högsta insatsbeloppet du har på ett spel före matchstart (max 250 kr).

250 kr Gratisspel bara på derbyt!
Här får du ett gratis livespel!


Live stream ikväll och imorgon innebär ett digert utbud från bland annat Spanien och England. Vad sägs om Barcelona – Sevilla ikväll och Lecce – Milan imorgon. Live stream Manchester United – Manchester City finns tilljängligt dock bara ljudstream.

Live stream gratis här

Idag såg vi Jonas Olsson avgöra för WBA på bortaplan och Sundsvall fick fira återtåget till Allsvenskan samtidigt som Hammarby klarade sig kvar i Superettan.

Taggar: , , ,

1 svar till "Manchester United – Manchester City erbjudande samt live stream"

Skriv en kommentar