Milan – Barcelona speltips och live stream

Milan mot Barcelona. Två tänkbara slut tänker jag på. Ett där Barcelona visar vilket som är världens bästa klubblag. Tänk 0-3 och en utbytt Zlatan som sågas i italienska tidningar dagen efter. Det andra slutet är när Zlatan dribblar/skjuter/sätter frispark i mål och visar att han gjorde rätt som gick till Milan.

Oddsen talar helt klart för alternativ ett.

Spela på alternativ ett:
Barcelona @ 1,80
Barcelona vinner med 3-0 @ 15

Spela på alternativ 2:
Zlatan gör mål och Milan vinner med 1-0 @ 41

Zlatans uttalande innan matchen handlar om att han tycker Milan är den största klubb han spelat för. Samtidigt har Cassano kommit tillbaka till träningsanläggningen. För övrigt har Nike gjort en jacka inspirerad av Zlatan.

Live stream Milan – Barcelona finns här

den här gången är det dock bara en ljudstream.

Taggar: , , , ,

1 svar till "Milan – Barcelona speltips och live stream"

Skriv en kommentar