Julkalender lucka 2

Det här är dagens erbjudanden:

Bet24
Vi kommer att ringa kunder ikväll mellan 18-21 och den första kunden som svarar med “More football, More fun” vinner en fotbollsresa för 2 personer och får se Manchester City – Bayern Munich den 7:e december. Om du vill ha möjlighet att bli uppringd, skicka då ditt telefonnummer och användarnamn till callme@bet24.com.

*För att ha chans att vinna måste du ha gjort minst en insättning till ditt Bet24-konto. Vinsten inkluderar hotell, flyg, 2 biljetter till matchen samt 1000 kr. i fickpengar – försäkra dig om att du har möjlighet att åka – erbjudandet kan ej bytas mot pengar.

Klicka nedan för att utnyttja erbjudandet

Unibet
I den andra luckan i Unibets Julkalender är det en klapp till alla er som älskar sport och spel. Vi ger dig reducerad risk när du spelar på Leverkusen-Hoffenheim i Bundesliga i kväll. Skulle ditt första spel på matchen gå förlorat så ger vi dig tillbaka 33% av insatsen upp till 50 kr.

Gå till Unibets lucka 2.

NordicBet
Koppla av i jul, skäm bort dig och tre vänner med en Spa-upplevelse på ett lyxigt hotell. Alla casinospel som vi hade vid turneringens inledning ingår i tävlingen, så spela nu!

Det finns ytterligare en chans att skämma bort dig själv den här månaden.

Tjäna i hop 100 FPPs under perioden 1-24 december så får du 25 freespins på Gonzo’s Quest!


Nyheter inkluderar att Zlatan blivit nominerad till pris. EM-lottningen: andra länder fruktar Sverige.

Taggar: , ,

1 svar till "Julkalender lucka 2"

Skriv en kommentar