Julkalendern: Lucka 6 (t.ex. CL bonus)

Lucka 6 i Julkalendrarna är:

Bet24

Toppa dina Champions League-vinster med din insats!

Få din insats toppad på din vinst genom att placera en trippel* om exakt 110 kr till lägsta odds 2.50 på någon av dagens Champions League-matcher (endast 1×2 spel, ej handikapp, ej livespel)

*Endast första spelet räknas samt max 1 bonus/person. Den vinnande trippeln måste innehålla enbart Champions League-matcher från dagens datum den 6 december. Bonusen kommer att läggas till på kontot inom 2 dagar, ingen genomspelning.

Öppna luckan

Nordicbet

Dubbla FPP på Groovy 60s

Dagens present är dubbelt så många Frequent Player Points (FPP) på spelet Groovy 60s. Du får dubbelt så många poäng ända fram till midnatt.

Tjäna extra FPP-poäng i dag!

Tjäna i hop 100 FPPs under perioden 1-24 december så får du 25 freespins på Gonzo’s Quest!

Öppna luckan

Unibet

Är det inte irriterande när en fyrling brister på en match? Det problemet har du inte i kväll! Lägg en fyrling på Champions League mellan kl. 00.01 och 22.30 den 6 december på kvällens Champions League-matcher och vi betalar tillbaka din insats om spelet spricker på en match.

Så här funkar det:
Spela för minst 50 kr på en fyrling som innehåller odds på Champions League-matcherna den 6 december och vi betalar tillbaka 50 kr i form av en bonus om din kombination spricker på en av matcherna.

Eller.
Spela för minst 200 kr på fyrling på Champions League-matcherna den 6 december och vi ger dig en bonus på 200 kr om din kombination spricker på en av matcherna.

Lycka till!

Öpnna luckan

Idag hettar det till i Champions League. Och här är de tre vackraste målen.

Taggar: , , ,

Skriv en kommentar